Magamról

2016. január 31., vasárnap

Rengeteg dolog


történt velünk a legutóbbi bejegyzésem óta, jó-rossz, egyaránt! Nem sorolom őket, hiszen nagy részük magánügy. Egy valami nem változott az elmúlt időszakban és az a munka. Abból van bőven hála Istennek, nem panaszként írom, örülök neki nagyon, tapasztalatom szerint sok mindenen átsegíti az embert, főleg nehéz időszakokban áldásos dolog! 

A legutóbbi bejegyzésem óta ugye túl vagyunk egy adventi várakozáson, karácsonyon, ami, hogy is fogalmazzak, a mézeskalács igazi vásározási időszaka. Valójában még jó bőven van hova fejlődjek a mézeskalács díszítésben, de legjobb tudásom szerint igyekszem fejleszteni magamat. A helyzet az, hogy nálunk Kárpátalján nincs nagy hagyománya a mézeskalácsozásnak, éppen ezért volt külön öröm számomra, amikor a karácsonyi időszak elteltével is kerültek megrendelések. Volt aki szülinapra, van aki szerelmesek napjára rendelt, s remélem szépen kialakul majd a dolog.

Külön öröm számomra, a megfeszített karácsonyi tempó után, hogy találtam munkatársakat, akik segítenek a mézes sütésében és értékesítésében, remélem hosszútávú, s mindenki megelégedésére szolgáló lesz az együttműködésünk!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése